Filip Horký míří do Livesportu, řídit bude nový projekt FlashNews

Spekulovalo se, že bude jednou z hlavních tváří chystané zpravodajské stanice CNN Prima News, nakonec je ale všechno jinak. Novinář Filip Horký opouští TV Seznam, nově bude působit v Livesportu.

V české technologické firmě, která patří k největším světovým poskytovatelům sportovních výsledků, statistik a dalších informací, bude mít na starosti projekt FlashNews s globálními ambicemi.

Má jít o agregátor kompletního zpravodajství s důrazem na personalizaci. „FlashNews budou osobními novinami, které vytvoří jedinečný informační prostor. V něm bude pro každého snadné se orientovat, přestože do něj budou proudit zprávy z tisíců zdrojů z celého světa,” vysvětluje v tiskové zprávě šéf Livesportu Martin Hájek.

„Nepochybuji, že Filip dokáže dát FlashNews správný směr. Spolu s ním přichází ohromné zkušenosti z velkých médií i energie člověka, který šířením zpráv žije,“ dodává Hájek.

Osmadvacetiletý novinář a moderátor Filip Horký dříve pracoval pro Českou televizi, v DVTV a naposledy působil v TV Seznam, kde od září loňského roku řídil televizní zpravodajství. I když se původně zdálo, že Horký zakotví v nově vznikající stanici CNN Prima News, nakonec ho čeká nová výzva v Livesportu.

„Mít možnost podílet se na budování něčeho skutečně globálního je pro mě obrovskou ctí. V Livesportu jsem našel unikátní myšlení, které z Česka dokázalo dobýt svět. Těším se, že FlashNews budeme spouštět už v příštím roce a postupně budeme projekt rozšiřovat do celého světa,“ říká Filip Horký, který se bude v Livesportu hlásit na začátku prosince.

Přidat komentář